Smart Kapp 42 – savremeni flipchart

Smart Kapp 42 – savremeni flipchart

01 Avgusta 2018,   By ,   0 Comments

Predavači su godinama unazad predavali i bitne stvari, osobama kojima predaju, diktirali.  To vrijeme treba da bude iza nas. Smart kapp je revolucionarni višenamjenski proizvod, kojeg mogu koristiti studenti dok rade na projektima, treneri dok prezentuju strategiju svojim igračima, ili učitelji u radu sa svojim učenicima.  U svakom slučaju, rijetki su korisnici koji dođu u dodir sa korištenjem ovog proizvoda, a da ne osjete uzbudljive mogućnosti koje on nudi.

 

 

Smart Kapp dijagonale 42“ u portret orjentaciji je savremeni flipchart. Površina za pisanje je 92 cm x 57 cm, te je sasvim dovoljna za manje prezentacijske prostorije i sale za sastanke. Nakon uključenja table, nikakva IT integracija se ne zahtjeva, jednostavno počnite pisati markerima i gumicom koji Vam dolaze uz tablu. Svi koji žele da ne prepisuju i da sve što je napisano na tabli imaju odmah i u realnom vremenu, mogu to učiniti preko svojih tableta, pametnih telefona ili računara. Jednostavno, iOS korisnici preuzimaju aplikaciju na App Store, a Android korisnici na Google Play servisu. U bilo kojem trenutku prezentacije, prezentator kao i svi ostali mogu spasiti bilješku s table u PDF ili JPEG formatu. Jednoj prezentaciji se može priključiti do 250 korisnika.

Tabla se može montirati na zid ili na pokretno postolje. Vrijeme namijenjeno za učenje je bitnije utrošiti forkusirajući se na predavanje i tematiku, a ne na prepisivanje. Ova bijela tabla će Vam zasigurno poboljšati produktivnost.

Želimo napomenuti da pored ovog modela, Smart ima istu tablu i u veličini od 84“ u landscape formatu.