UŽIVAJTE PREZENTUJUĆI BEZ BOJAZNI OD SJENE!

UŽIVAJTE PREZENTUJUĆI BEZ BOJAZNI OD SJENE!

15 Avgusta 2018,   By ,   0 Comments

 

Na bazi iskustva sa standardnim projektorima, proizvođači su se pobrinuli da užitak prezentacije dovedu na najviši nivo plasirajući na tržište tzv. ultra-short projektore. To su modeli koji sa male udaljenosti od platna projektuju veliku sliku, a da se pri tome ne stvara sjena od predavača.
Jedan od takvih modela je i NEC UM351W, projektor sa 1280 * 800 rezolucijom i osvjetljenjem od 3500 ansi lumena. Isporučuje se sa originalnim zidnim nosačem. Brojni analogni i digitalni priključci, mrežna i opcionalno bežična konekcija svrstavaju ga u model koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Integrisani zvučnici jačine 20W su sasvim dovoljni za prezentacione sale pa vam ni dodatno ozvučenje nije potrebno.

NEC UM351W sa udaljenosti od npr. 50cm projektuje sliku 1,5m x 1m ( Š x V ), dijagonale 1,8m.

Imtec Vam nudi dvije varijante ovog projektora:

– Ultra short throw ( više ovdje )
– Ultra short throw – Interaktivni ( više ovdje )

Interaktivni projektor ima dodatno multi touch modul i dvije olovke za pisanje. Prepoznaje do 250 istovremenih tački dodira, potrebna vam je samo obična bijela tabla!

Opcionalno može biti i wireless uz odgovarajuću karticu ( više ovdje ).

Svim obrazovnim institucijama, umjesto standardne garancije na lampu u trajanju od 6 mjeseci ili 1000h, NEC nudi produženje garancije na lampu za period od tri godine uz registraciju na zvaničnoj NEC stranici.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju Vam je Imtec Solutions prodajni odjel na e-mail adresi prodaja@imtec.ba.