IMTEC d.o.o. tehnički partner festivala “EYOF 2019”

IMTEC d.o.o. tehnički partner festivala “EYOF 2019”

22 Februara 2019,   By ,   0 Comments

Domaćin ovogodišnjeg zimskog omladinskog festivala „EYOF 2019“ bili su gradovi Sarajevo i Istočno Sarajevo. Tom prilikom, nakon 35 godina, olimpijski duh je ponovo vraćen u olimpijski grad. Na festivalu je učestvovalo 46 zemalja učesnica i oko 1600 sportista, a festival je trajao od 10. do 16. februara.

IMTEC d.o.o. kao tehnički partner projekta, isporučio je IT opremu koja je korištena prije početka, za vrijeme i poslije festivala “EYOF 2019”, a ista je bila raspoređena na svim lokacijama festivala. Pored IT opreme koja je isporučena, IMTEC d.o.o. je tokom cijelog trajanja festivala bio zadužen za pružanje kompletne IT servisne i tehničke podrške svim učesnicima festivala, kako organizatorima, volonterima tako i sportistima koji su učestvovali na igrama, te koristili IT opremu. Pored IT servisne i tehničke podrške, IMTEC d.o.o. je pružio i usluge print rješenja.

 

(VIDEO: EYOF 2019 – IMTEC TEHNIČKI PARTNER)

 

IMTEC d.o.o. je lider u prodaji informatičke opreme u Bosni i Hercegovini. Firma već 15 godina zbližava tehnologiju i ljude opskrbljujući svakodnevno desetine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodatcima. Značajan dio prodaje se realizira putem digitalne platforme za online prodaju – www.imtec.ba.