Hardware i software

outsourcing_testing

Mi u Imtec isporučujemo hardver i software koji će trajati, jer smo svjesni da je on osnova svakog ICT sistema. Lideri smo u isporuci OEM hardvera i softvera na tržištu BiH i garantujemo visok nivo kvaliteta proizvoda, savjetovanje pri odabiru i postprodajnu podršku.

Distribuiramo desktop računare, radne stanice i laptope najvećih svjetskih proizvođača. Proizvodimo BiH desktop računar i radne stanice po mjeri vaših zahtjeva. Proizvedeni od najkvalitetnijih komponenti ovi računari predstavlja najbolje rješenje ukoliko klijent želi najbolji omjer cijena-kvalitet, uz minimalne troškove održavanja i nakon isteka garantnog roka.

Direktni smo partner za isporuku kopir uređaja vodećih svjetskih proizvođača, te najveći isporučilac printera za kancelarijsku i kućnu upotrebu u BiH.

Ponuda servera obuhvata tower servere za mikrobiznis, rack servere za srednji biznis, te blade sever rješenja za korporacije i velika preduzeća.
Storage-rješenjima za pohranu podataka uslužujemo širok raspon klijenata od kućnih korisnika do kompanija sa data centrima.

Isporučujemo softver za sistemska, sigurnosna i aplikativna rješenja kao proizvod, kao uslugu u cloudu ili putem ugovora o licenciranju.
Garantujemo da će isporučeni hardver i softver biti tehnološki napredak za vaš posao.

IMTEC Solutions, Tehnologija za ljude.

VEZANE NOVOSTI I OBAVIJESTI