Osnovni podaci

IMTEC Solutions

IMTEC Solutions isporučuje Information Technology – IT rješenja koja se sastoje od hardvera, softvera i naše usluge za poslovne korisnike na podrućju čitave BiH, informatičku i drugu tehničku opremu i nudimo usluge održavanja IT opreme.

IMTEC Solutions posjeduje prepoznatljiv brend u domenu IT tehnologija, direktne i ekskluzivne ugovore za NEC, SMART, BitDefender, Sharp za tržište Bosne i Hercegovine.

IMTEC Solutions je fokusirana na isporuku naprednih informatičkih rješenja za poslovne korisnike uz direktno partnerstvo za najvećim svjetskim kompanijama. Pored hardvera i softvera koji je od početka osnivanja IMTEC d.o.o. naš primarni biznis, u prethodnih 13 godina uspješno implementiramo poslovna rješenja iz domena upravljanja printom, računarskih mreža, digitalnog učenja i prezentacije te servisiranje informatičke opreme.

Posjedujemo centar za isporuku IT usluga putem kojeg certificirano i obučeno osoblje obavlja ugovorene usluge servisa i podrške za više do 1000 poslovnih korisnika u BiH. U okviru IMTEC Solutions djeluje i tim posvećen razvoju i implementaciji web i softverskih usluga u domenu digitalnog marketinga, e-učenja i cloud rješenja.

PDV broj: 4200918780002

ID broj: 200918780002

Poreski broj: 01073893

 

Žiro račun BBI banka: 1410010000522607

IMTEC Group

IMTEC GROUP je domaća informatička kompanija. Zapošljavamo 90 uposlenika te djelujemo kroz dvije divizije: IMTEC Solutions i IMTEC Stores. Naši uposlenici se stalno stručno usavršavaju i razvijaju vlastite vještine.