Microsoft

Office365

MODERNO RADNO OKRUŽENJE

Microsoft 365

Svako novo vrijeme zahtijeva određene promjene i prilagođavanje, bilo da je to u privatnom ili poslovnom okruženju. Vjerovalo se da timski rad, na kome se zasniva uspješnost jednog društva ili kompanije, može dostići svoju optimalnu efikasnost samo u slučajevima da se oni koji ga čine nalaze u istom prostoru, a sve u svrhu brze razmjene podataka koja je ključ svih procesa. Ipak, sa novim okolnostima koje su prevladale na globalnom nivou, uvidjelo se da office work zapravo i nije toliko neophodan. Brz i pouzdan internet i efikasne aplikacija za razmjenu podataka ispostavili su se kao odlična alternativa i „pun pogodak“ za uspješnost u poslovanju. Upravo, zahvaljujući Microsoft 365, mi u Imtecu smo različite lokacije naših sjedišta uspješno povezali u jedan tim, kao i naši mnogobrojni zadovoljni korisnici.

S Imtecom dobivate:

Naše usluge

Upoznaj Microsoft 365

Za razliku od tradicionalnog načina licenciranja, Microsoft kao i većina ostalih softverskih kompanija su prešli na cloud pretplate. Korisnici sada imaju mogućnost birati da li su im softveri potrebni mjesec ili godinu dana, te plaćati samo onaj period koliko će i koristiti.

Microsoft 365 se odnosi na pretplatničke tarife koje obuhvataju pristup aplikacijama sistema Office i drugim servisima za povećavanje produktivnosti putem servisa u oblaku. Osim business licenci, Microsoft nudi posebne pakete za edukacije, državne ustanove i NGO.


Ovo rješenje omogućava slobodan rad na svakom uređaju i na bilo kojem mjestu. Također, osigurava zaštitu podataka i van ureda. Ovisno o izabranom planu usluga bit će vam omogućeno korištenje aplikacije Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Access ili Publisher. Microsoft 365 omogućava i pristup uslugama servera Exchange Online, SharePoint Online.

Sa Microsoftom 365 dobivate:

Zaštitite ono što je važno

Napravite sigurnosnu kopiju i pristupite fotografijama i datotekama sa svih svojih uređaja pomoću 1 TB OneDrive prostora u oblaku.

Budite produktivni u pokretu

Pristupite datotekama pomoću nove Officeove mobilne aplikacije za Android i iOS koja kombinuje Word, Excel i PowerPoint u jednu aplikaciju. Fokusirajte se na ono što je važno s mobilnom aplikacijom Outlook i kreirajte datoteke bilo gdje pomoću OneDrive mobilne aplikacije.

Povežite se! Organizujte se!

Pristupite svom timu, kalendaru i datotekama iz Teams aplikacije. Na ovaj način vrlo lahko možete organizovati svoje obaveze, organizovati tim koji zajednički može raditi na svojim datotekama. U Teamsu se nalazi:

Pokrenite svoju kreativnost

Kao korisnik Microsoft 365, imat ćete pristup rastućem broju besplatnih template za Word, Excel i PowerPoint koji uključuju fotografiju sa velikim utjecajem i na 3D modele, podrška za tintu za ekran i zabavne template za svaku sezonu.

Vaša kancelarija, vaš put

Pišite kao profesionalac sa prijedlozima za pisanje u programu Word, sigurno povežite svoje financijske račune u programu Excel i koristite bogatu kolekciju fotografija, 3D modela i još mnogo toga u programu PowerPoint. Izaberite jednu od hiljada odabranih slika, ikona i fontova kako biste brzo i lijepo dodali vlastiti štih. Iskoristite svoj 365 na najbolji način pomoću premium Office aplikacija, dodatne pohrane u oblaku, napredne sigurnosti i još mnogo toga. Microsoft 365 ima sve što je potrebno za organizaciju vašeg života.

Stalna tehnička podrška

Ako naiđete na grešku ili ne pronađete odgovor, mi vam čuvamo leđa sa našom tehničkom podrškom.

Microsoft 365 Business Basic

Osnovni paket koji pored Office aplikacije u cloudu nudi i sljedeće servise:

Exchange
OneDrive
SharePoint
Microsoft Teams

Microsoft 365 Business Standard

Paket koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe jedne kompanije, nudi slijedeće servise:

Exchange
OneDrive
SharePoint
Microsoft Teams
Outlook
Word
PowerPoint
Excel
Publisher (samo PC)
Access(samo PC)

Microsoft 365 Business Premium

Kompatibilan sa sistemom Windows 10 Pro. Obuhvata sljedeće servise i aplikacije:

  • upravljajte datotekama s bilo kojeg mjesta uz 1 TB prostora za pohranu u oblaku na servisu OneDrive po korisniku
  • odbranite svoju kompaniju od naprednih hakerskih prijetnji pomoću sofisticirane zaštite od krađe identiteta i ucjenjivačkog softvera
  • upravljajte pristupom povjerljivim podacima pomoću šifriranja da biste podatke zaštitili od slučajnog zajedničkog korištenja
  • zaštitite uređaje koji se povezuju sa podacima, te održavajte sigurnost i ažurnost uređaja sa sistemima iOS, Android i Windows, baš kao i Mac uređaja
Exchange
OneDrive
SharePoint
Microsoft Teams
Outlook
Word
PowerPoint
Excel
Publisher (samo PC)
Access(samo PC)
InTune
Defender
Azure Information Protection
Sigurni pristup

Virtualna radna površina sistema Windows Home. Uključeni su svi jezici.

Microsoft 365 Apps za male firme

Licencirajte svoju firmu sa Microosft 365 Apps namijenjen manjim firmama koji obuhvata slijedeće pakete:

OneDrive
Outlook
Word
PowerPoint
Excel
Publisher (samo PC)
Access(samo PC)