NOVOSTI

IMTEC SPONZOR 7. NAUČNO-STRUČNE KONFERENCIJE INN&TECH – LIDER U PREDSTAVLJANJU OBRAZOVNIH TEHNOLOŠKIH RJEŠENJA

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da će naša kompanija Imtec d.o.o. uzeti aktivno učešće na sedmoj naučno-stručnoj konferenciji koju organizuje Inn&Tech. Kao jedan od sponzora ovog značajnog događaja, Imtec će predstaviti svoja inovativna edukativna tehnička rješenja, postavljajući se kao lider u pružanju modernih alata za obrazovanje. Fokus će biti na ključnim aspektima  proizvoda iz našeg asortimana namijenjenog za obrazovanje koji će ovaj put uključivati Nec interaktivni displej, Robotel – SmartClass jezičku aplikaciju, Epson interaktivni projektor, te druga edukativna tehnička rješenja koja proaktivno oblikuju budućnost obrazovanja i pružaju istinsku podršku kako obrazovnom osoblju, tako i studentima

Jasmin Popaja, izvršni direktor Imtec-a, donosi dodatnu vrijednost konferenciji sudjelovanjem u panel diskusiji na temu “Obrazujemo li mlade za ono što ih čeka”. Njegovo stručno viđenje obrazovanja mladih u kontekstu budućnosti obećava zanimljive uvide i inspiraciju za sve sudionike konferencije. Iskreno vjerujemo da će Jasmin na kvalitetan način prezentirati važnost tehnologije u današnjim obrazovnim procesima. 

Uz panel diskusiju, Merim Stupar, menadžer sektora projektne prodaje će održati i prezentaciju koja će detaljno predstaviti rad kompanije Imtec. Fokus će biti na ključnim aspektima kojima se kompanija bavi, sa akcentom na digitalno obrazovanje i Imtecov dosadašnji doprinos u razvoju digitalizacije u obrazovnim ustanovama širom Bosne i Hercegovine.

Imtec se posebno ističe kroz svoje angažiranje u stvaranju naprednih tehnoloških rješenja koja podržavaju edukaciju, prateći najnovije trendove i zahtjeve tržišta. Njihova predanost inovacijama i podizanju kvalitete obrazovanja učinit će njihovu prezentaciju značajnim dijelom konferencije Inn&Tech.

Također Imtec će za sve posjetioce 7. naučno-stručne konferencije Inn&Tech organizovati nagradnu igru, a sretnog dobitnika očekuje vrijedna nagrada. 

Ova konferencija predstavlja izvrsnu priliku za stručnjake iz sektora obrazovanja, tehnologije i inovacija da se povežu, dijele ideje i prate najnovija dostignuća u ovim područjima. Imtec, kao sponzor i aktivni sudionik, igra ključnu ulogu u poticanju razgovora i unapređenju obrazovnih praksi u skladu s izazovima koji čekaju mlade generacije.

Naučno-stručna konferencija Inn&Tech s Imtec-om kao sponzorom obećava biti dinamičan i informativan događaj, spajajući stručnjake i inovatore s ciljem stvaranja održive budućnosti obrazovanja.

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp