NOVOSTI

KOMUNIKACIJA NA DOHVAT RUKE – YEALINK

U današnjem vremenu komunikacija je postala najbitniji dio življenja i poslovanja. Korištenjem savremenih tehnologija u komunikaciji, daljina je postala imaginarni faktor. Imtec kao IT kompanija je i tekako svjesna svih izazova komunikacije i u sklopu svog poslovanja svojim partnerima uvijek nudi najkvalitetnija rješenja. Ovaj put smo odabrali Yealink kao vrhunska riješenja u domenu komunikacije.

Yealink je globalno priznata kompanija specijalizirana za proizvodnju i distribuciju komunikacionih rješenja, posebno fokusiranih na IP telefoniju i videokonferencije. Osnovana 2001 godine, Yealink je postala jedna od vodećih svetskih proizvođača uređaja za komunikaciju visokih performansi

Evo nekoliko ključnih informacija o Yealink-u:

IP Telefoni: Yealink nudi širok asortiman IP telefona koji su dizajnirani za poslovnu upotrebu. Ovi uređaji omogućavaju visokokvalitetnu VoIP (Voice over Internet Protocol) komunikaciju i imaju različite modele za različite potrebe, uključujući stolne telefone, bežične telefone i konferencijske telefone.

Videokonferencijska rješenja: Yealink takođe pruža videokonferencijska rješenja visokih performansi. Ovi sistemi omogućavaju organizacijama da održavaju visokokvalitetne videokonferencije, što je posebno važno za daljinski rad i saradnju između različitih lokacija.

Integracija i kompatibilnost: Yealink-ovi proizvodi su često kompatibilni sa raznim platformama za komunikaciju, uključujući Microsoft Teams, Zoom, Cisco Webex, i druge. Ovo čini Yealink-ove proizvode popularnim izborom za organizacije koje koriste različite softverske alate za komunikaciju i saradnju.

Kvalitet i pouzdanost: Yealink je poznat po visokom kvalitetu i pouzdanosti svojih proizvoda. Njihovi uređaji često imaju napredne funkcije kao što su HD audio, HD video, osetljivi na dodir ekrani, te mnoge druge karakteristike koje poboljšavaju korisničko iskustvo.

Globalna prisutnost: Yealink ima globalnu prisutnost sa distributerima i partnerima širom svijeta. Ovo omogućava organizacijama lako dostupne proizvode i podršku.

Ukratko, Yealink je renomirani igrač u industriji poslovne komunikacije i nudi širok spektar rješenja za organizacije svih veličina i industrija kako bi poboljšali svoju sposobnost za komunikaciju i saradnju.

Ponudu za vrhunske komunikacijske Yealink uređaje možete pogledati OVDJEa za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefon 033 688 001 ili nam pišite na [email protected].

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp