Prezentacija savremenih

poslovnih rješenja

17. Međunarodni sajam privrede Tešanj

27. -30.9.2023.

Prezentacija savremenih poslovnih rješenja

Više o učešću na sajmu

Sa velikim uzbuđenjem želimo vas obavijestiti da ove godine kompanija Imtec d.o.o. učestvuje na 17. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju. Imtec će ponosno predstaviti niz inovativnih tehnoloških rješenja koja će redefinisati način na koji poslujemo i komuniciramo u savremenom poslovnom okruženju.

Na izložbenom prostoru svi posjetioci imat će priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnologijama u oblastima kao što su digital signage, fiskalizacija, data centri, digitalno obrazovanje, informaciona sigurnost, upravljanje dokumentima i videokonferencijska rešenja.

U petak 29. 9., trećeg dana sajma, Imtec će biti domaćin panel diskusije u periodu od 10:00 do 10:45h na kojoj će obraditi temu “Podaci – najvažnija poslovna imovina”, tokom koje će gosti panela podcrtati važnost procesa digitaizacije u korištenju podataka jedne kompanije, dok će tokom ostalih dana trajanja sajma realizovati nekoliko prezentacija na samom Imtec štandu.

Tokom čitavog perioda trajanja sajma Imtec-ov tim stručnjaka će biti tu da odgovori na sva pitanja zainteresovanih posjetilaca, pruži demonstracije proizvoda i rješenja, kao i da razgovara o tome kako u današnjem vremenu možemo unaprijediti poslovanje koristeći savremene tehnologije.

AGENDA

Raspored prezentacija na Imtec štandu

Srijeda 27.9. | 14:00h

Microsoft 365 – poboljšanje interne komunikacije u kompanijama

Četvrtak 28.9. | 12:00h

Digital signage – kako iskoristiti ekranska rješenja za poslovna poboljšanja

Četvrtak 28.9. | 14:00h

Videokonferencijski sistemi – hibridno radno okruženje uz Yealink

Petak 29.9. | 10:00 – 10:45h

PANEL DISKUSIJA: Podaci – najvažnija poslovna imovina – (Mjesto: Centralna hala)

14:00h

Therefore DMS – ljudi-procesi-informacije

Spajamo tehnologiju i ljude

– Imtec solutions –

Zakažite prezentaciju rješenja ili pošaljite upit