NOVOSTI

THEREFORE – SISTEM ZA DIGITALIZACIJU I NAPREDNO ARHIVIRANJE DOKUMENATA

Uspostavite red i unaprijedite arhiviranje dokumenata uz Canon Therefore software koji omogućava da arhiviranje dokumenata postane lak zadatak.

Skoro svaka firma suočava se sa izazovom čuvanja dokumentacije, bilo da se radi o elektronskoj ili fizičkoj dokumentaciji. Razlog je vrlo jednostavan broj dokumenata se svakodnevno povećava, a samim tim i izazov arhiviranja i pronalaska dokumenata. To nije jedini problem, ova problematika iscrpljuje i radnike koji se „bore“ sa ogromnom arhivom, troše ogromne količine vremena na pronalazak dokumenata, a svi znamo da „vrijeme je novac“ što automatski znači i značajan gubitak financijskih sredstava. U današnjem vremenu izuzetno je teško nositi se sa izazovima fizičke arhive, uvijek može doći do oštećenja ili gubitka dokumenta, pa se kao razumno rješenje nudi digitalizacija arhive. Obzirom da živimo u vremenu digitalizacije Canon je osmislio rješenje kroz aplikaciju Therefore o kojoj ćemo reći nešto više. 

Šta je Therefore? 


Therefore je software za efikasno upravljanje dokumentima koji omogućava upravljanjem sadržajem za kompanije i učinkovite tokove poslovnog procesa sa dokumentima. Svojim korisnicima Therefore omogućava kreiranje središnje baze podataka na vašem poslužitelju radi snimanja i pohrane dokumenata i informacija vaše organizacije. Therefore omogućava da u svakom trenutku imate potrebne informacije na dohvat ruke. Therefore Online pruža brz i učinkovit protok informacija uz siguran pristup, pohranu, snimanje, uređivanje i obradu kada god to trebate bez obzira da li ste u uredu, u pokretu ili radite od kuće.


Veoma je bitno naglasiti da Therefore pomaže upravljanje poslovnim dokumentima i njihovo dijeljenje kroz životni ciklus dokumenta.


Uz ovu aplikaciju strukturirajte i automatizirajte svoje temeljne poslovne procese koji će zasigurno povećati  učinkovitost i preciznost rada organizacije, drugim riječima više nikada nećete propustiti zadatak koji se nalazi pred vama. Aplikacija vam pomaže da automatizirate protok dolaznih informacija uz „Content Connector“ koji neprekidno sperma i indeksira informacije iz nadziranih mapa, ulaznih sandučića e-pošte, računa za pohranu u oblaku ili od davatelja digitalnih potpisa.

Pristup informacijama brzo i sa bilo kojeg mjesta uz Therefore


Uz moćne opcije pretraživanja i optičko prepoznavanje teksta (OCR), možete sa lakoćom pronaći bilo koji dokument na temelju meta podataka ili sadržaja, bez obzira na to gdje su u sistemu spremljeni. Putem Therefore portala imate mogućnost sigurnog dijeljenja dokumenata sa vanjskim korisnicima koji zatim mogu pristupati vlastitim dokumentima sa opcijom samo za čitanje (pregled i preuzimanje). Portal se može integrisati na web lokaciju i prilagoditi izgledu i vizualima vaše kompanije.


Therefor apllikacija omogućava uposlenicima brz i siguran pristup potrebnim informacijama u bilo koje vrijeme jer se može instalirati na Android i iOS uređaje pružajući dvosmjernu komunikaciju u stvarnom vremenu. Ono što je bitno naglasiti kada govorimo o mogućnostima Therefore jeste integracija s drugim softverom, dohvaćanje i slanje informacija u i iz baze podataka tokom poslovnih procesa. 


Mogli bi smo još puno toga reći o Therefore aplikaciji, teško je pobrojati sve koristi na jednom mjestu ali istaknut ćemo još jednu, a to je da aplikacija koristi vještačku inteligenciju prilikom pretraga, a za kraj ćemo pobrojati ono najbitnije.


Ključne stavke:

• Potpuna kontrola okruženja na lokaciji

• Omogućuje automatizaciju poslovnih procesa

• Može se podesiti po veličini i po odjelima

• Pristup informacijama u bilo kojem trenutku s bilo kojeg uređaja

• Prikupljanje informacija iz papirnih ili digitalnih datoteka

Therefore ponudu možete pogledati OVDJE


Ukoliko trebate dodatne informacije kontaktiraj nas na besplatni info broj 0800 223 38, putem e-mail-a [email protected] ili posjeti najbližu Imtec poslovnicu.

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp