NOVOSTI

UNAPRIJEDITE SVOJE POSLOVANJE SA MICROSOFT 365

Upoznajte Microsoft 365 – Revolucionarni paket alata za produktivnost u Cloud-u


U današnjem digitalnom dobu, efikasnost i produktivnost postaju ključni faktori za uspjeh u svijetu poslovanja. Opštepoznato je koliko su tehnologija i softveri postali važni za olakšavanje naših svakodnevnih poslovnih zadataka, ali što ako postoji sveobuhvatno rješenje koje vam pruža sve što vam treba na jednom mjestu? Imtec je preopoznao Microsoft 365 kao idealno rješenje za kvalitetnu koordinaciju poslova unutar bilo kojeg poslovnog okruženja. 


Microsoft 365, revolucionarni paket alata za produktivnost u Cloud-u, stvara novu paradigmu u načinu na koji radimo, komuniciramo, surađujemo i razmjenjujemo informacije. Ovo inovativno rješenje pruža niz moćnih alata i aplikacija, od kojih svaka igra ključnu ulogu u unapređenju vaše radne učinkovitosti i uzdizanju vašeg poslovanja na viši nivo.

Najnovije verzije aplikacija na koje ste navikli

Najnovije verzije aplikacija na koje ste navikli


Microsoft 365 donosi najnovije verzije dobro poznatih aplikacija poput Word, Excel, PowerPoint i Outlook, ali ne samo to. Ove aplikacije sadrže napredne karakteristike i poboljšanja koja vam omogućuju stvaranje, uređivanje i dijeljenje dokumenata na brži i efikasniji način. Bez obzira jeste li na računaru, tabletu ili pametnom telefonu, imate pristup svojim datotekama iz bilo kojeg uređaja, bilo kada i bilo gdje.


Učinkovita saradnja i komunikacija među radnim kolegama


Saradnja je ključna za uspjeh modernih poslovnih timova, a Microsoft 365 to olakšava kao nikada prije. Uz alate poput OneDrive i SharePoint, možete zajedno raditi na dokumentima u stvarnom vremenu, dijeliti resurse i koordinirati zadatke s kolegama, čak i ako su na različitim lokacijama. Microsoft Teams, moćna platforma za komunikaciju i suradnju, omogućuje vam vođenje video sastanaka, razmjenu trenutnih poruka i organizaciju virtualnih timova za još učinkovitiju radnu grupu.

Zaštitite i osigurajte svoje podatke


Sigurnost i zaštita vaših podataka nikada nisu bili važniji. Microsoft 365 pruža napredne sigurnosne karakteristike koje štite vaše osjetljive informacije i čuvaju ih od cyber prijetnji i hakera. Integrisane sigurnosne opcije poput Advanced Threat Protection (ATP) i Data Loss Prevention (DLP) pomažu vam u sprečavanju i detektiranju prijetnji, dok Azure Information Protection (AIP) omogućava vam da kontrolirate pristup podacima i dijelite ih samo s ovlaštenim korisnicima.


Personalizirano iskustvo prilagođeno potrebama kompanije


Microsoft 365 omogućava prilagođavanje vašeg iskustva prema potrebama vaše kompanije. Sa skupom pretplatničkih planova, možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem poslovanju i proračunu. Bez obzira jeste li mala kompanija, srednje velika kompanija ili velika korporacija, Microsoft 365 nudi fleksibilne opcije koje vam omogućuju da izaberete prave alate za vaš tim.


Da li ste spremni za sljedeći korak?


Ako želite unaprijediti produktivnost svog tima, ostvariti bolju suradnju i osigurati zaštitu vaših podataka, Microsoft 365 je idealno rješenje za vašu kompaniju. Otvorite vrata naprednoj produktivnosti, sigurnosti i inovacijama koje će vaše poslovanje odvesti u budućnost. Upustite se u novi način rada s Microsoft 365 i iskusite sve prednosti koje donosi.

Više o mogućnostima koje Microsoft 365 može pružiti vašem poslovanju  PROČITAJTE OVDJE.


Ponudu Microsoft 365 paketa možete pogledati OVDJE

Ukoliko trebate dodatne informacije kontaktiraj nas na broj 033 688 002, putem e-mail-a [email protected] ili posjeti najbližu Imtec poslovnicu.

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp