NOVOSTI

ZAVRŠEN USPJEŠAN NASTUP IMTECA NA 17. MEĐUNARODNOM SAJMU PRIVREDE U TEŠENJU

Završen je 17. Međunarodni sajam privrede u Tešnju na kojem je naša kompanija Imtec imala značajnu ulogu u prezentaciji poslovnih rješenja koja su u današnjem vremenu neophodna za uspješno i kvalitetno poslovanje. Veliki broj izlagača i posjetitelja pokazatelj su da Bosna i Hercegovina i njeni privrednici imaju veliku želju za razvojem, modernizacijom i unapređenjem poslovanja u svakom pogledu. Četiri dana razmjene iskustva, informacija, upoznavanja, sigurno će doprinijeti ostvarivanju novih saradnji među kompanijama i kreiranju novih poslovnih prilika. 

Za Imtec kao IT kompaniju čija je osnovna misija podrška kompanijama u modernizaciji, omogućivanje sigurnog poslovanja, prezentiranju savremenih poslovnih rješenja ovo je bila prilika da ostvarimo nove kontakte i upoznamo se sa potrebama koje naše BH kompanije imaju. Veliki broj sastanaka, prezentacija i ugodno druženje sa posjetiocima sajma ispunile su četiri dana našeg nastupa.

Tokom ovogodišnjeg nastupa stavili smo fokus na sedam segmenata našeg poslovanja, a to su:

  1. Digital signage – Rješenje za vizuelnu komunikaciju
  2. Fiskalizacija – Transparentno poslovanje
  3. Data centri – Sigurno mjesto za sve vaše poslovne podatke i ključne aplikacije
  4. Interaktivno obrazovanje – Nastavni procesi kroz interakciju i praktične aktivnosti
  5. Informaciona sigurnost – Rješenja za zaštitu od cyber napada i sigurnost poslovnih podataka
  6. Upravljanje dokumentima – Rješenja za optimizaciju i upravljanje dokumentima
  7. Video konferencijska rješenja – Rješenja za poslovanje na daljinu

Ono što nas je posebno obradovalo jeste interes medija za naš nastup, uz čiju pomoć se naša poruka čula širom Bosne i Hercegovine. Iskoristit ćemo ovu priliku da izdvojimo jednu od izjava koju je dao izvršni direktor Imteca Jasmin Popaja.

Ovim putem se zahvaljujemo svim našim partnerima koji su nam bili podrška u realizaciji našeg nastupa. Ukoliko želite da saznate na koji način Imtec može da bude podrška vašem poslovanju kroz konsalting, prezentaciju rješenja i podršku poslovanju budite slobodni da nas kontaktirate, a naše ljubazno osoblje nastojat će da vam pruži brz i kvalitetan servis. 

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp