NOVOSTI

17 MEĐUNARODNI SAJAM PRIVREDE TEŠANJ – PREZENTACIJA SAVREMENIH POSLOVNIH RJEŠENJA

Sa velikim uzbuđenjem želimo vas obavijestiti da ove godine kompanija Imtec d.o.o. učestvuje na 17 Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju koji će se održati od 27.9. do 30.9.2023. godine. Imtec će ponosno predstaviti niz inovativnih tehnoloških rješenja koja će redefinisati način na koji poslujemo i komuniciramo u savremenom poslovnom okruženju

Na izložbenom prostoru Imtec će posjetiocima sajma približiti najnovije trendove i tehnologije u oblastima kao što su:

  • digital signage
  • fiskalizacija
  • data centri
  • digitalno obrazovanje
  • informaciona sigurnost
  • upravljanje dokumentima
  • videokonferencijska rešenja

„Ovo su oblasti koje su postale ključne za uspjeh u današnjem poslovnom svijetu, a mi smo ponosni što možemo pomoći našim klijentima i partnerima da budu korak ispred konkurencije.“ Navode iz Imteca.

Pored navedenog Imtec d.o.o. će trećeg dana sajma, 29.9., biti domaćin panel diskusije u periodu od 10:00 do 10:45 na kojoj će obraditi temu “Podaci – najvažnija poslovna imovina”, tokom koje će gosti panela podcrtati važnost procesa digitaizacije u korištenju podataka jedne kompanije.

Tokom čitavog perioda trajanja sajma Imtecov tim stručnjaka će biti tu da odgovori na sva pitanja zainteresovanih posjetilaca, pruži demonstracije proizvoda i rješenja, kao i da razgovara o tome kako u današnjem vremenu možemo unaprijediti poslovanje koristeći savremene tehnologije. Također kako navode iz Imteca, za sve posjetioce pripremljeno je niz iznenađenja i posebnih ponuda.

„Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se povežete s nama i saznate više o tome kako možemo zajedno oblikovati budućnost poslovanja. Vidimo se na Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju!“ Poručuju iz Imteca.  

IMTEC d.o.o. je domaća IT kompanija fokusirana da pruži vrhunsku uslugu svojim klijentima kojima dajemo punu sigurnost da će imati kvalitetnog partnera i najbolja tehnološka rješenja u skladu sa njihovima potrebama.

Više informacije o dešavanjima na sajmu i planiranim prezentacijama poslovnih rješenja možete pogledati OVDJE.

PODIJELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp